Adriaans Bouwbedrijf - Bedrijfsprofiel

Al meer dan 180 jaar een klinkende naam in Oostelbeers en omgeving. Een naam die staat voor veelzijdigheid van vakwerk als het gaat om nieuwbouw, renovatie en onderhoud van de meest uiteenlopende bouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Sinds de oprichting in 1830 is Adriaans Bouwbedrijf uitgegroeid tot een gedegen onderneming, die slagvaardig en flexibel tal van bouwwerken in onze omgeving heeft gerealiseerd. Kwaliteit, deskundigheid en liefde voor het vak zijn de sleutelbegrippen waarmee ons bedrijf zich in de markt profileert.

Bij Adriaans bouwen we met passie en liefde voor het vak. Dat ziet u terug in de kwaliteit van onze bouwwerken. Dagelijks gaan we met onze mensen aan de slag voor tal van opdrachtgevers. De meesten werken al jaren bij Adriaans. Hun ervaring en vakmanschap zijn kenmerkend voor de werksfeer en vormen een belangrijke garantie voor de continuïteit en kwaliteit van ons werk.

Door de lange historie van ons familiebedrijf hebben we veel kennis is huis in traditioneel bouwen en restaureren van monumenten. Nieuwbouw vraagt echter een andere, innovatieve aanpak waarin duurzaamheid en energiezuinig bouwen centraal staan. Op beide gebieden kan Adriaans uitblinken. Door ons vakmanschap op peil te houden en continu te investeren in kennis over innovatief en duurzaam bouwen. Daarom werken we ook actief mee aan opleiding voor de bouwsector. Een opleiding die jonge mensen de kans geeft zich verder te bekwamen in het bouwvak.

Adriaans Bouwbedrijf is op een breed front inzetbaar. Zo bouwen we alle soorten huizen, villa's en bungalows, zowel op traditionele wijze als in Zweedse houtskeletbouw. Ook op het gebied van utiliteitsbouw bezit ons bedrijf een ruime ervaring.

Diverse kantoorpanden, industriehallen en scholen in oost- en midden Brabant vormen daarvoor een aansprekend bewijs. Tenslotte verricht Adriaans Bouwbedrijf tevens projectmatige werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovatie en vooral restauratie van panden die onder Monumentenzorg vallen.

Ruim anderhalve eeuw ervaring in de bouw betekent dat Adriaans Bouwbedrijf de branche als geen ander kent. Andersom weet men ons al even gemakkelijk te vinden. Dat heeft geresulteerd in een hechte, collegiale relatie met onder meer grondverzet- en staalconstructiebedrijven, gas-, water en elektrotechnische installateurs, stucadoors, schilders, tegelzetters en andere specialisten voor de afwerking van projecten.

Waar onderaannemers worden ingeschakeld, garandeert Adriaans Bouwbedrijf dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Uiteraard staan wij daar als eindverantwoordelijke voor de volle honderd procent achter. Adriaans Bouwbedrijf is dan ook deelnemer van de stichting BouwGarant. Aannemers die zijn aangesloten bij de Stichting BouwGarant voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Om de veiligheid op en rondom de bouwplaats te waarborgen zijn alle medewerkers van Adriaans Bouwbedrijf in het bezit van een VCA diploma.

Historie

Adriaans bouwbedrijf heeft een schat aan ervaring en vakmaschap opgebouwd door de vele jaren van zijn bestaan. Sinds de oprichting in 1830 is inmiddels de 6de generatie in het bedrijf werkzaam.

Lees meer